elmet-logo
orao

Balansirani unutar tolerancije od 0,3 g, ovi trkački provjereni zamašnjaci moraju se imati. Naravno, ukoliko performance vašeg automobila shvaćate ozbiljno kao i mi.

 • 2 Br
 • 2 Ar
ELMET
zamašnjak
OEM
zamašnjak

ELMET zamašnjak smanjit će vibracije u vašem motoru, poboljšati učinkovitost motora (smanjenjem trenja i topline) te će posljedično omogućiti veće okretaje motora i veću izlaznu snagu.

Nemamo zalihe, svaki zamašnjak koji proizvodimo namijenjen je poznatom kupcu (imamo osobni pristup svakom kupcu, a svaki zamašnjak izrađen je po mjeri). Ono što imamo je 10 -godišnje iskustvo u proizvodnji zamašnjaka za sve velike marke automobila – VW, BMW, Alfa Romeo, Fiat, Renault, Ford, ..

 

Isprobajte, pošaljite nam upit o vašem modelu automobila.

posalji-button

Područje u kojem se ističemo su sve vrste utrka i sport. Bez obzira utrkivate li se automobilima, motociklima ili jet-skijima, možemo vam pomoći da poboljšate svoje performanse i postignete svoje ciljeve. Martin Vugrinec Područje u kojem se ističemo su sve vrste utrka i sport. Bez obzira utrkivate li se automobilima, motociklima ili jet-skijima, možemo vam pomoći da poboljšate svoje performanse i postignete svoje ciljeve.

Što dobivate ...

Originalni ELMET zamašnjak i certifikat o balansiranju vlastitog zamašnjaka.
Zamašnjaci ELMET -a nose gravure kao dokaz originalnosti. 2 1 Certifikat ELMET prikazuje rezultate balansiranja određenog zamašnjaka.

  DETALJI AUTOMOBILA
  Brand

  Model

  Zapremnina
  motora
  (ccm)

  Izlazna
  snaga
  (kW)

  Godina

  DETALJI KORISNIKA
  Ime

  e-mail

  Sva polja su obvezna